Skriv til mig

Lederudviklingsforløb

For at kunne lede og hjælpe andre, skal vi starte med at lede os selv

Udvikling handler om adfærd. Og i en travl hverdag er det svært at trække tid ud til refleksion og udvikling.

Hos mig forlænges og strækkes tiden, så der bliver plads til at være i nuet. Det er her, du opnår den største forbindelse til dig selv.

Jeg faciliterer et forløb, hvor vi flytter tanker til handling og hvor du kan vitalisere og løfte dit lederskab og få succes og mere glæde i dit arbejdsliv.

Gennem personlig rådgivning og ledersparring får du en større forståelse af dig selv og dine kompetencer og talenter som leder, og bliver tydelig i din styrke indefra og ud.

Sammen identificerer vi dine mønstre

Forhindringer og indsatsområder. Du vil lære at forstå og bruge dine styrker og udviklingsområder til at træne og forankre nye støttende mønstre.

Du vil opleve en øget bevidsthed, indsigt og forståelse i dig selv, dit arbejde og dit lederskab.

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi klarlægger dine behov og sætter derefter et forløb op, som passer til dig. Vi skaber tid og plads i en travl kalender til at udvikle dig som menneske og leder.

Vi arbejder dedikeret med dine personlige mål og udfordringer i et fortroligt rum.

Et forløb hos mig vil skabe en mærkbar forandring hos dig, men kun hvis du selv er aktiv og ønsker forandring. En ting er sikkert – det tager tid at ændre vaner, og derfor anbefaler jeg altid et forløb der strækker sig over en længere periode.